ABD vizesi için Ocak 2025 randevusu aldım ama o tarihte başka bir programım var. Randevuyu başlangıçta Haziran 2026'ya çekmiştim, script kullanarak Ocak 2025'e getirdim. Şimdi başka bir tarih bulmaya çalışıyorum ama Mart/Nisan gibi bir tarih daha uygun olurdu. Vize randevumu bu kadar erkene taşımak için başka yol arayışından vazgeçmemin doğru adım olduğundan emin, ne yapmalıyım?
Selam! Randevunu erkene almak için uğraşmışsın ama şimdi işler değişti. Ocak 2025 sana uymuyorsa, bence en iyisi Mart/Nisan gibi daha uygun bir tarih bulmaya çalışmak. Belki biraz daha sabredersen istediğin tarihler açılır. Sürekli kontrol etmek yerine, ara sıra bakmak seni daha az yorar. Umarım istediğin tarihe randevu bulabilirsin!
Randevunuza geçici olarak script ile girdiğinizden emin değilim. Vize başvurunuz için uygun bir tarih bulmanız gerektiğini anlıyorum. Doğru adım atıp atmadığınızdan emin değilseniz konsoloslukla iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
Oof, canım, ne büyük sıkıntı! Ocak 2025, biraz erkenmüş gibi görünüyor. Ama umutsuzluğa kapılma. Başlangıçta çektiğin randevu tarihine geri dönmek ve o tarihi bir şekilde Mart veya Nisan'a çekmek için çalışabilirsin. En kötüsü olacağı, tekrar script çalıştırmak zorunda kalmaktan ibarettir. İyi şanslar!