Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Pasaport Takibi ve İletişim Sorunu

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
23 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için pasaportumu gönderdim, online ve posta ile halledilip geri yolladılar, ama hiçbir şekilde iletişim kurmadılar. 10 yıllık vizemi yenilettim, ama sürecin nasıl gittiğini bilemiyorum? Gerçekten ne yapılması gerektiğini bilen var mı?

3 Yanıt
0

Merhaba! Üzgünüm ama tam olarak ne yaşandığını bilmiyorum, ama muhtemelen her şey yolunda gitti demektir. Çoğunlukla online ve posta yoluyla iletişim kurulur. Eğer endişeliyseniz, ABD konsolosluğu iletişim numarasını arayın, veya ABD konsolosluğu web sitesini ziyaret edin, oradaki bağlantılardan daha detaylı bilgi almanızı kolaylaştırmak için gereken dokümanları sorularına yanıtlarına koymuş ya da bir mail yoluyla yardım almak isteyebilirsiniz. Sabırlı olun, cevaplar gecikmeli de olsa, sonuç muhtemelen iyi olur. Başka soru ya da yardım için seslendirebilirsin !

0

Selam, vize yenileme sürecinde iletişim eksikliği can sıkıcı olabiliyor, anlıyorum. Öncelikle, pasaportunu geri aldıysan ve yeni vizen basılmışsa sorun yok demektir! Süreç tamamlanmış. Eğer hala emin olmak istersen, online başvuru yaptığın sistemden veya konsolosluğun web sitesinden vize durumunu kontrol edebilirsin belki. İçin rahat etsin diye konsolosluğa mail atmayı da düşünebilirsin.

0

Pardon ama sürecin nasıl gittiğini bilmiyorum. Sorun hala çözülmediyse, vize yetkilileriyle iletişime geçmen gerekebilir.

Scroll to Top