Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Onaylandı Ama Çıktı Yok, Yardım

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
79 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi 1 Şubat'ta onaylandı ama hala "approved" olarak gözüküyor sistemde. 20 gün oldu, "issued" olmadı ve de inceleme durumu yok. Nedense bu böyle? Bilen varsa yardımcı olur musunuz?

3 Yanıt
0

Merhabalar! Aynı durumda olduğum için üzüldüğümü belirtmeliyim. Benim hikayemi paylaşayım size: Vize onayım da 1 Şubat'ta onaylanmış ve sistemde 20 gün boyunca approved olarak kalmıştı. İnceleme kaydı da yoktu. İşlem 26 Şubat'ta issued oldu ve pasaportumu ertesi gün aldım. Hemen hemen aynı sorunmuş. Belki de vize ofisinin yoğunluğu bu. Sabırlı olmak ve takibi bırakmamak gerek. En kısa sürede gelen giden bir bilgiden duyumsarsınız umarım.

0

Sistem otomatik olarak güncellenmeyebiliyor. Vize yetkililerine sorarsanız daha net bilgi alabilirsiniz.

0

Merhaba, vizenin hala "approved" görünmesi normal değil, biraz gecikme olmuş gibi. Bazen sistemde güncellemeler zaman alabiliyor ama 20 gün uzun bir süre. Bence en iyisi konsoloslukla iletişime geçip durumu öğrenmek. Belki ufak bir aksaklık olmuştur, onlar sana net bilgi verebilirler. Umarım en kısa sürede düzelir!

Scroll to Top