ABD vizesi almak için gerekenler hakkında bilgim yok ama kolayca nasıl alındığına dair bir fikir edinmek istiyorum gerçekten.
Merhaba, ABD vizesi başvurusu biraz karmaşık gelebilir ama endişelenme, adım adım ilerleyince kolaylaşıyor. Öncelikle, hangi tür vizeye ihtiyacın olduğunu belirlemelisin (turist, öğrenci vb.). Sonra online başvuru formunu (DS-160) dikkatlice doldur ve gerekli belgeleri hazırla. Mülakatta rahat olmaya çalış ve seyahat amacını net bir şekilde anlat. Bol şans!
Pardon ama soruyu tam olarak anlamadım. "Kolayca nasıl alındığına dair bir fikir" dediğin şeyin neyi kastettiğini açıklayabilir misin?
Hey! ABD vizesi için gerekenler, kişinin durumu, seyahat amacı ve vize türüyle çok ilgili. Özel bir örnekte, bir arkadaşım 6 ayın biraz altında bir sürede başvurudan sonuca kadar süreci başarıyla tamamladı. Başvuru öncesinde gerekli her şeyi eksiksiz hallettiği, röportajının da olumlu geçtiği söylendi. Ayrıntıları bilmiyorum ama genel olarak gerekli belgeleri tam olarak hazırlamak, gerekli formu doğru doldurmak önemli gibi gözüküyor. Herkese şans!