Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Görüşmesinde Garip Sorular

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
102 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için çok garip sorular soruluyor mu? Vize görüşmesinde, akraba ve eğitim bilgilerine dair beklenmedik sorular geliyor. Bana bu konuda bilgi verebilir misiniz?

3 Yanıt
0

Vize görüşmesinde bazen beklenmedik sorular gelebiliyor, merak etme. Konsolosluk, senin durumunu ve seyahat amacını anlamaya çalışıyor. Akraba ve eğitim bilgilerin de bu değerlendirmenin bir parçası olabilir. Sakin ol ve dürüstçe cevaplar ver yeterli olacaktır. Başarılar dilerim!

0

Oof, valla çok sık görülen bir durum! Garip sorular soruluyor evet. Ama bil, görüşmecinin amacı sen nasıl bir insan olduğunu anlamak. Karşıdakini iyi dinlemek, normalden daha dikkatli cevap vermek gerekiyor. Örneğin; "Büyük kardeşiniz var mı?" sorusu biraz sakıncalı aslında. Kendini "Yok. Ancak, şu şehirdeki kardeşimle çok sık görüşüyorum." deyip biraz anlatırsan daha doğal bi karşılık alırsın. Mesela, sana "XXX şehirde mi doğdunuz?" demeyi beklerken, "şu üniversitede okuyor musun?" diyerek cevabı şaşırtacak biçimde sende yaratmış. Ona göre konuş. Biraz espri, biraz doğal davranış belki işe yarayabilir!

0

Bence beklenmedik değil. Vize memurları, seyahat amacınızın ve niyetinizin gerçek olduğunu doğrulamak isterler.

Scroll to Top