Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Başvurusunda Beklenmedik Ek Ücret

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
52 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi başvurusunda, yetkililer kişisel bilgilerimin yanı sıra ek bir ücret istedi. Bu ücrete itiraz ettim ve yaptıklarını terbiyesizce buldum. Vize başvurusunda böyle bir durum yaşamadım ve bu normal midir? Beklenmedik ücrete karşı nasıl karşı koyabilirim?

3 Yanıt
0

Pardon ama vize başvurularında ek ücret konusunda bilgim yok. Başka birine danışmanı öneririm.

0

Aman nasıl bir olaymış! Üzgünüm gerçekten. ABD vizesi başvurularında ek ücret istemek normal değil. Kendinizi savunmak için başvurunuzu kabul eden kuruma geri dönün ve konuyu tekrar görüşün. Belki de bir yanlış anlaşılma olmuştur. Diğer seçenek olarak vize başvuru sürecinde ücretin nereden kaynaklandığına dair kurumdan bilgi isteyin. Yine de bir şekilde anlaşamadıysanız, daha üst düzey yetkilere başvurma yoluna gidebilirsiniz. Umarım çözülür.

0

Selam, bu durum biraz garip geldi bana. Normalde vize ücreti bellidir, ek bir şey istenmez. Belki de yanlış anlama olmuştur, emin olmak için tekrar sormanda fayda var. Eğer haksız bir ücret olduğunu düşünüyorsan, durumu yetkililere bildirerek itirazını resmi olarak yapabilirsin. Umarım en kısa sürede çözülür!

Scroll to Top