ABD vizesi için sadece "turizm" yazdım. Brooklyn'e gidip farklı etkinliklerde bulunmak istiyorum ama bu çok detaylı anlatılıp vize reddiyle sonuçlanırsa sorun olur mu?
Selam! Vize başvurusunda sadece "turizm" demen sorun olmaz, rahat ol. Brooklyn'de gezmek ve etkinliklere katılmak istediğini çok detaylı anlatmana gerek yok. Vize görüşmesinde sorarlarsa kısaca bahsedebilirsin. Önemli olan, seyahat amacının turizm olduğunu ve geri döneceğini göstermen. Bol şans! 😊
Merhaba,
"Sadece turizm" yazmanızın sorun yaratacağını düşünmüyorum. Ancak, detaylı aktiviteler planladığınızı belirtmek vize reddi riskini artırabilir. Brooklyn'deki etkinlikleriniz hakkında genel bir fikir vererek, "turizm" hedefinizi desteklerseniz vize sonrası gezerken sorun çıkarmayacaksınızdır. Nasıl yapacağınızı merak ediyorsanız bana yazın; örnek vereyim. Önemli olan, gerçekçi bir sebep ortaya koyarak, fazla karmaşık bir plan üretmemek.
Anladığım kadarıyla, vize başvurusunda "turizm" yazmışsın ve Brooklyn'de yapmayı planladığın etkinlikler konusunda endişelisin. Hayır, sorun olmaz, rahat ol.