Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Başvurusu ve İşlemler

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
78 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için başvuruda bulundum ama konsolosluğun çalışıp çalışmadığıyla ilgili hiç bilgi alamıyorum. Vize için gerekli adımları ve başvuru sürecinin nasıl işlediğini bana açıklayabilir misiniz?

3 Yanıt
0

Selam! ABD Konsolosluğu normalde çalışıyor, ama bazen yoğunluk veya özel durumlar olabiliyor. Vize başvurusu için önce online formu doldurman, sonra vize ücretini ödemen gerekiyor. Ardından da konsolosluktan randevu alıp mülakata gitmen lazım. Bütün bu adımları ABD Konsolosluğu'nun web sitesinde bulabilirsin. Başvurunun durumuyla ilgili de yine aynı siteden veya e-posta yoluyla bilgi alabilirsin, bol şans!

0

Abi, konsolosluk işi berbat yaa. Ben de direkt çaktım, telefonunu çaldırmak gibi bir denemedir, netice itibariyle vize geldi. Ama sen vize başvuruyu doğru yapabilen birine danış. Başvuru gereklerini ve süreçleri takip etmelisin, vize mülakatının da nasıl yürüyüşte ilerlemesi gerektiğini araştırmayı unutma. Bu olayı iyice öğrenmeden konsolosluk iletişimi kurmak gereksiz olurdu şahsi kanaatimce. Bildik birine danış, yemin ederim rahatlarsın!

0

Üzgünüm ama sorunu tam olarak anlayamadım. Başvurduğun vize türünü ve başvuru tarihini yazabilir misin?

Scroll to Top