ABD vizesi için bir ajans aracılığıyla başvurdum.Başka biri de 750 dolara almış vizeyi ben ise farklı bir yerde 350 dolara hallettim. Önceki deneyimlerim Rusya ve Güney Kore'de gerçekleştirilmiş. Vize başvurusu onaylandığına göre şimdi süreci nasıl ilerliyor acaba?
kişistan başvuru yapman iyi olmuş, farklı fiyatlar olabiliyor. Vizen onaylandıysa artık pasaportuna basılıp sana gönderilmesini bekleyeceksin. kişiın sana bu konuda bilgi verecektir, takipte kal. Şimdiden ABD seyahatin hayırlı olsun, keyifli gezmeler!
Merhaba! Benim gibi deneyimli birisi olarak size şunu söyleyebilirim: Başvurunuz onaylandıktan sonra, vizeyi almak için gerekli belgeleri imzalayıp teslim etmeniz gerekebilir. Daha sonra, vize size "konsolosluk hizmeti" yoluyla verilecektir. Bazen sürece belli bir zaman dilimi belirlenir; bazen de, beklemeniz gerekebiliyor. 350$ ile 750$ arasında farklı fiyatlarla hizmet aldığınızı öğrenince, bu konu da oldukça ilginç olmuş. kişis seçiminde çok fazla seçeneğiniz olduğundan bu konulara dikkat etmek önemli oluyor sanırım. Hemen her işin en iyisini elde etmenin alternatifleri hakkında çalışmaları gerektiğinden, sürece biraz sabırla yaklaşmak işe yarar. Her zaman daha uygun fiyat ve kaliteyi aramak zorunda mıyız diye düşünüyorum bazen : ( Keyifli tatiller dilerim!
Vize onaylandığına göre, pasaportunuza vize yapıştırılması ve size geri gönderilmesi gerekiyor. Sonrasında, seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz.