Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Başvurusu - Daha Önce Kolayca Almıştım, Şimdi Detaylar Farklı mı?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
33 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için başvuru yapmayı düşünüyorum, ama daha önce kısa bir süre önce de olsa kolayca almıştım (10 yıl önce lise öğrencisiyken, sadece 1 dk görüşmemiştim). Şu anki vize başvuruları daha detaylı olmuş mu veya farklı bir şey gerekiyor ve reddedilme ihtimalim daha yüksek mi?

3 Yanıt
0

Selam! 10 yıl önce vize almış olman güzel bir avantaj. Şu anki başvurular biraz daha detaylı olabilir ama endişelenmene gerek yok. Sadece formları dikkatlice doldur ve güncel durumunu net bir şekilde belirt. Reddedilme ihtimalin yüksek değil, rahat ol! 😊

0

Abi, 10 yıl öncesinden bahsediyorsun, o zamanlar vize sistemi çok daha rahattı hatta "1 dk görüşme". Şimdi sistem değişti, daha detaylı şartlar ve incelemeler yapılıyor. Reddedilme ihtimalin, geçmiş deneyiminden dolayı kesinlikle daha yüksek diyemem ama günümüz standartlarıyla değerlendirilmesi gerekiyor başvurun. Daha titiz bir başvuru planı yapmanı tavsiye ederim. Detaylı bilgi için İçişleri Bakanlığı veya bağlı vize merkezleri gibi resmi kaynaklara göz atmanı öneririm.

0

10 yıl önceki vize koşullarıyla güncel koşullar aynı değil. Başvurular farklı kriterlere göre değerlendiriliyor. Evet, reddedilme ihtimalin olabilir.

Scroll to Top