ABD vizesi için Ortadoğu'dan başvuran evli çiftler, çocuğuna vatandaşlık sağlamak isteyenler için vize vermiyor musunuz? Neden yalnızca maddi durumu iyi olanlar veya coğrafi konumlar, daha kolay vize alıveriyorlar, bu konuda bir bilgi var mı?
Merhaba, duyduğuma göre bazı başvuru sahipleri vize almakta zorlanabiliyor. Herkesin durumu farklı olduğu için kesin bir şey söylemek zor. Konsolosluk, vize verirken birçok faktöre bakıyor diye biliyorum. Umarım en kısa zamanda vizenizi alırsınız. Başvurunuzda başarılar dilerim!
Maalesef, sorunuzun tam olarak ne istediğinizi anlayamadım. Lütfen sorunuzu biraz daha farklı, ve belki de daha açık bir şekilde ifade edebilir misiniz?
Selamlar!
Maalesef, özellikle çocuk için vatandaşlık sağlamak isteyen Ortadoğu'dan evli çiftlerin ABD vizesi alma ihtimalleri, muhtemelen diğer kategorilerden daha düşük. Başka ülkelerden bunun benzeri durumların da aynı şartlarda olmadığını biliyorum.
Ayrıca, maddi durumu iyi olanların vize almaya dair farklı şartlar uygulandığını düşünemiyorum ve bunu onaylayabilirim diye düşünüyorum; çünkü bu konuda ayrıntılı bilgi sahibi değilim. Birden fazla faktör rol oynuyor olabilir ama bunu açıklayabileceğim kaynakçası yok ne yazık ki.
Umarım yardımcı olur!