Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Başvuru Süreci Daha Zorlaştı mı?

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
99 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi almak son yıllarda daha mı zorlaştı? Neden?

3 Yanıt
0

Merhabalar!

Maalesef evet, ABD vizesi almak son yıllarda daha zorlaştı. Şimdi daha detaylı, ama seninle nasıl paylaşılabiliyor olsun diye direkt bir örnek açıklama yapayım: Kaldırışlarla ilgili çok büyük değişmeler varmış. Daha sıkı kontroller yapılıyor genelde. Bunun tek bir sebebi yok, her vize başvurusu değerlendirilirken birtakım kriterlere bakılsa da şu da etken, insan hareketliliği patladı sanki.

Sana başka bi yardımcı fikir de vereyim. Çok iyi bir güvenilir profil biçin. Şirketimle ilgili detaylı bi şey yazabilecek kadar vaktim yok maalesef ama, bu da size değer veriyor diye düşünmeyi bırakmasın! Örneğin bu şekilde başvurunza yardım konusunda daha olumsuz görünen etkiler üzerinde yoğunlaşılabilir. Güven oluşturmak kritik.

0

Evet, son yıllarda ABD vizesi almak biraz daha zorlaştı gibi. Bunun birkaç sebebi olabilir. Belki de başvuru süreçleri daha detaylı hale geldi veya konsolosluklar daha seçici davranıyor olabilir. Bir de dünya genelindeki politik durumlar da etkili olabilir diye düşünüyorum. Ama yine de umudunu kaybetme, gerekli belgeleri hazırlayıp şansını dene!

0

Evet, son yıllarda biraz daha zorlaştı. Değişen politikalar ve artan başvuru sayıları etkili olabilir.

Scroll to Top