ABD vizesi için Ankara Konsolosluğu'nda görüşmem oldu. Vize aldım ama gerçekten görüşme nasıl geçti? Sanki başkalarının vize alma deneyimlerinden neler öğrenebilirim?
Ankara'dan vize almış olmana sevindim, tebrikler! Görüşmenin nasıl geçtiğini merak etmen çok doğal. Başkalarının deneyimlerini okuyarak farklı soru tiplerine ve konsolosların yaklaşımlarına dair fikir edinebilirsin. Forumlarda ve sosyal medyada birçok kişi deneyimlerini paylaşıyor, onlara göz atabilirsin. Bu sayede benzer durumlara karşı daha hazırlıklı olabilirsin.
Selam! Ankara Konsolosluğu'nda vize görüşmen nasıl geçti merak ediyorsun, değil mi? Görüşmenin nasıl geçtiğini sana söyleyebilirim. Öncelikle, evraklarını tam ve eksiksiz hazırlaman önemli. Neden ABD'ye gitmek istediğini net ve öz anlatmak da başarı şansını artırıyor. Bir de sakin olman çok iyi! Zaman kaybettirmeden, gerginleşmeden gerekli bilgileri vermeye çalış. Örnek vakada olduğu gibi, gereksiz konuşmalara girme ve sorulara uzatıktan cevap verme, görüşmesini olumsuz etkilyen bir hareket olabilir. Kendine güvenli olmayı unutma! Başvurunun kabul edilip edilmediğini gösteren belgeyi alana kadar moralin bozulmasın! Herkese bol şansss!
Görüşme genel anlamda nasıl geçtiğini merak ediyorum. Belgelerinizi nasıl incelediler mesela?