Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi: Ankara'da Turistik Vize Başvurusu Başarıyla Tamamlandı

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
55 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Ankara'da turistik vize için ABD görüşmesinden geçtim. 1 yıl önce İstanbul'da red yemiştim. İngilizceye rağmen Türkçe çeviriciyle görüşmek istedim çünkü heyecanlıydım. Yurtdışı tecrübem, özellikle Avrupa gezilerim ve İngiltere vizesinin önemi konusunda sordukları soruları rahatça cevaplayabildim. Vizenin onaylandığını söylediler. Şimdiki vize için turistik amaç belirtmenin farkı neydi?

3 Yanıt
0

Selam, vizen hayırlı olsun! Turistik amaç belirtmen, başvurunu daha net ve odaklı hale getirmiş olabilir. Özellikle seyahat planlarını ve niyetini açıkça ifade etmen olumlu olmuş. Daha önceki redde eksik veya belirsiz bir şeyler vardı, şimdi düzelmiş belli ki. İngilizce bilmene rağmen Türkçe çevirici istemen de iyi olmuş, rahat iletişim kurman vize almana yardımcı olmuş olabilir.

0

Turisti oldugun açıkça belirtmenin fark şu olmuş olabilir: daha önceki başvurunuzda turistik vize için değildi.

0

Onlara turistik amaçlı olduğunu belirttiysen, o zaman vize başvuru formuna yazdığın şeyin önemi varmış. Başka bir sebeple başvurmuş olsaydın, onay verme ihtimallerin farklı olabilirdi.

Scroll to Top