Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vize Başvurusu Reddi: DS160 Hatası ve İki Kişilik Başvuru

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
40 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için DS160 formunu kendim doldurdum. Aileme ulaştım daha sonra. Vize görüşme tarihleri aynı. Sadece birlikte gideceğimizi belirtmiştim. Oysa tek gideceğim yazıyordu forma. Red yedim. Dürüstlük mü bu kadar önemliydi yoksa biraz aptalca mı davrandım? Vize reddi, her iki durumda da mantıklı bir nedense dayandırıldığına göre, birlikte gitmek için daha sonra bir başvuru yapsam mı?

3 Yanıt
0

Dürüstlük çok önemli. Formda tutarsızlık neden olmanıza şaşırtmıyor. Bir dahaki başvuruda dikkatli olurdunuz diye düşünüyorum.

0

Aman Allah'ım, ne kötü ya! DS160'ı kendi kendine doldurmaktan daha zor bir şey olabilir mi? Senin yaşadığın durum çok sık görülüyor. Ben de duymuştum daha önce birilerinden.

Kısacası, dürüstlük, ABD vizesi gibi süreçlerde son derece kritik. Ancak ne kadar dürüst olman gerektiği konuya göre değişebilir. Senin yaptıklarını mantıklı bir neden vererek kabul ediyorlar. Doğrusu, sonradan birlikte gitmek istediğinizi söylemeniz, başvurunun temelini değiştiren ve başvuru şartlarını ihlal ettiğini göstermiş.

Önerim: Sıfırdan yeni bir başvuru yapman gerekir. Görüşme tarihleri aynıysa, birleştirilmiş bir şekilde yine tek bile olsa ayrı başvurulanı tercih etmeyin. Daha fazla sorun çıkarmamaya çalışın.

0

Merhaba, DS-160 formunda verdiğin bilgiler önemli. Formu doldurduktan sonra değişiklik yapmamak gerekiyor. Red yemenin nedeni bu tutarsızlık olabilir. Bence formu düzelterek yeniden başvur. Bu sefer ailenle birlikte gitmek istediğini açıkça belirt. Umarım olumlu sonuç alırsın!

Scroll to Top