ABD vizesi, J1 vizesi ve 2 yıllık kural ile ilgili sorunlarım var. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Tabii ki yardımcı olabilirim! 2 yıllık kural nedir tam olarak onu anlamış değilim, örneğin, J1 vizesi ile ilgili hangi kısmı konusunda destek almanı istiyorsun?
Selam,
Üzgünüm, seninle ilgili çok daha kişisel detaylar istiyorum. Sadece genel bir cevap vermek yerine, öncelikle senin yaşadığın özel koşulları daha iyi anlamam lazım ve bunu kişiselleştirerek sana yardımcı olabilirim. Örneğin, nerede yaşıyorsun, hangi üniversitede/fakültede çalışacaksın ve J1 vizesinin detaylarına (hangi projeyle ilgili olduğunu vs.) ulaşmalıyım. Ne kadar detaylı bilgi verir istersen, sana o kadar özel ve sağlıklı bir cevap verebileceğim. Umarım yardım alabilirsin!
Selam! J1 vizesi ve 2 yıllık kuralı biraz karmaşık olabiliyor, biliyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar mutlaka vardır forumda, bekle biraz. Sorunlarını detaylı anlatırsan, daha kolay yardımcı olabilirler. Belki de daha önce benzer durumda olan birileri vardır, tecrübelerini paylaşırlar. Umarım en kısa sürede çözüm bulursun!