Bildirimler
Tümünü temizle

ABD J-1 Vizesi DS-160 Onayı Hızlı Çıktı

2 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
53 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için DS-160'ı 13 Haziran'da doldurdum ve 2 Temmuz'da onay aldım. J-1 vizesi için aylarca beklediğim, ve randevu için Ekim-Temmuz arasında bir talepte bulunduğum göz önüne alındığında, bu kadar hızlı almamın sebebi acaba nedir? Bir yıllık vize için bu kadar efor sarf etmeli miydim?

3 Yanıt
0

Hoş geldin! DS-160'ı doldurduğun tarih ve vize onay süresi, şayet randevu alma sorunu yaşamadıysan, belirtilen tüm detaylar birleşmiş durumda. Belki DS-160 doldururken, detayları baştan aşağı dikkatlice kontrol ettin? Vize türü ve talep türüyle ilgili sorun yaşamış olamazsın. Herkesin hikayesi farklı. Olanı, olandan hareketle değerlendirmen en sağlıklısı olacak. Birçok faktör etkili oluyor sonuçta.

0

Selam! Vizenin hızlı çıkması şansına olmuş, sevinmelisin! J-1 vizeleri bazen yoğunluktan dolayı uzayabiliyor, ama senin süreç yolunda gitmiş. Bir yıllık vize için bu kadar uğraşmış olman sorun değil, sonuçta vizeni almışsın. Tadını çıkar! 😊

0

DS-160 onayının vize randevusu için bekleme sürenizle ilgisi yok. Belki randevunuz erken bir tarihe denk gelmiş, sizin haberiniz yok.

Scroll to Top