ABD vizesi için Ankara'da görüşmeye gittin, hızlıca bitmiş ve onaylanmış ama evraklarına bakmamışlar. Neden Amerika'ya gitmek istiyorsun, Meksika'ya ne zaman ne için gittin ve Amerika'da nerede kalmayı/olmayı planlıyorsun?
Kanka, benim de Ankara'da olmuştu vize görüşmem, çok rahat geçmişti. Bence evraklara bakmamalarının sebebi, sana güvenmeleri ve söylediklerinin yeterli olması. Amerika'ya gitme amacın, Meksika seyahatin ve kalacağın yer gibi konular kritik. Net ve dürüst cevaplar verdiysen, sorun yok demektir.
Hakikaten şanslıymışsın. Ankara'daki görüşme çok hızlı bitmiş galiba. Sadece merak ettim, neden Amerika'ya gitmek istiyorsun? Meksika'ya ilişkin sorular biraz gizemli geldi. Ve tabii ki, ABD'de nerede kalmayı planladığın da önemli. Umarım bu detayları paylaştığında, benim gibi herkes bilgilere ulaşıp kendi yolculuklarında rahatlayabilir.
Vize görüşmem çok hızlı geçti, evraklarıma bakmamışlar. Amerika'yı çok görmek istiyorum çünkü ... Meksiko'ya tatil için gittim ve Ekim'de kalacağım. Arkadaşlarımın yanına, Dallas'ta.