ABD vizesi için Ekim 2025 randevusu aldım ama 2 yıl sonra gerçekten çok uzayan bir süre gibi görünüyor. Gece yarısı randevu talebi falan görünce nasıl halledeceğimi şaşırdım. Randevu konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?
Merhaba, randevu süresinin uzunluğu gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Ama endişelenme, yalnız değilsin! Vize randevu takip araçlarını kullanarak daha erken bir tarih bulabilirsin. Sürekli kontrol etmek ve hızlı olmak gerekiyor. Bol şans!
Oof, 2 yıl sonraki bir randevu gerçekten can sıkıcı. Anlıyorum. Maalesef, biraz gece yarısı randevulara gıdım gıdım ulaşma durumunu engelleyemeyeceğimizi söylemeliyim. Herkesin randevu almakta zorluk çektiğine dair yazılanları görmüştüm; online yoğunluk her zaman her yerde sorun yaratabilir. Büyük ihtimalle, randevunu yakın bir tarihe kaydırmak ya da en azından randevu alma sürecinizi optimize etmek için bir danışmanla çalışmak senin iyiliğine olur. Birkaç farklı sitede randevu takibi olan kişiler var, senin de ona bakman iyi olabilir. Bilgilerini paylaşan kişileri aramaya devam etmeyi denemelisin.
Abi Ekim 2025 biraz uzak tarih gibi duruyor, ama randevunuzun gece yarısı açılmaya başlaması vize randevularının çok yoğun olduğunu gösterir sanırım.