Bildirimler
Tümünü temizle

ABD 10 Yıllık Vize, Avantajları ve Etkili Seyahatler

3 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
75 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi mülakatında geçmiş seyahatlerimi çok ayrıntılarıyla sordular, onaylandı ve pasaportumu Ptt ile aldım. 10 yıllık vize aldım. Bu kadar seyahate çıkmam vize almada etkili oldu diye düşünüyorum. Sizce 10 yıllık ABD vizesine sahip olmanın avantajları, ek faydaları var mıdır?

3 Yanıt
0

Vay be, 10 yıllık vize almışsın, süper! Bence de çok seyahat etmen etkili olmuştur. 10 yıllık vizeyle kafan rahat olur, istediğin zaman Amerika'ya gidebilirsin. Vizeyle ilgili stresin azalır, planlarını daha kolay yaparsın. Tadını çıkar!

0

Evet, 10 yıllık vize gerçekten iyi bir avantaj. Daha az vize başvurusu yapmanıza olanak tanır.

0

Merhaba!

Geçmiş seyahatlerinizi detaylı anlatmanız, ABD vizesi almanızda büyük bir etken olmuş gibi görünüyor. 10 yıllık vize, ABD'ye sürekli seyahat etme imkanı sunuyor ve potansiyel olarak seyahat masraflarınızda daha fazla esneklik sağlayabilir. Seyahat geçmişinizin güçlü görünmesi, gelecek başvurularınızda da sizden olumlu bir izlenim oluşturmanıza yarayabilir.

Kısacası, 10 yıllık AB vizesi, AB vizenizi almış arkadaşlarınız kadar seyahatinizi kolaylaştırmanın yanında istediğiniz zaman ABD ziyaretinizi planlayabilir ve olumlu etki doğurabilir. Daha fazla bilgi için konsolosluk web sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Scroll to Top