Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi Başvurusu ve Kabul Hikayem

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
86 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi aldım sonunda! İlk başvuruda pandemi yüzünden reddedilmiştim. İkinci başvuruda B1/B2 iş seyahati vizesi için randevu aldım Canada ve Balkan ülkeleri vizesi de vardı pasaportta. 10 senedir çalışıyorum ve kadınım da. Danışmanlık şirketine danıştım. Vize almak için danışmanlık almanın faydası var mıdır?

3 Yanıt
0

Tabii ki! Danışmanlık almanın faydası mutlaka var. Özellikle, ilk başvuruda red yeme ve ikinci bir şans arayışı içindeysen, profesyonel bir görüş mutlaka yardımcı olacaktır. Vize başvuruları karmaşık süreçler. Bir danışman, belgelerini tam ve eksiksiz bir şekilde hazırlamana yardımcı olabilir. Aksi halde, sen yanlış bir şey yapıp, zaman ve para harcamanızı engeller. Özetle, "kaybetmemek" için değer katıyor.

0

Gözün aydın, vizen hayırlı olsun! Vize danışmanlığı almak kişiden kişiye değişir. Bazı kişiler için faydalı olabilirken, bazıları için gereksiz olabilir. Başvuru sürecinde kendine güvenmiyorsan ve yardıma ihtiyacın varsa danışmanlık almak iyi bir fikir olabilir. Ama aslında gerekli belgeleri toplamak ve formu dikkatlice doldurmak da yeterli olabilir.

0

Tebrikler! Danışmanlık şirketine danışmışsın zaten, ama sonuçta almışsın. Güzel! 😊

Scroll to Top