Bildirimler
Tümünü temizle

Almanya'dan ABD Vizesi Başvurusu İçin Para Gereksinimi

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
111 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

Almanya'da master yapmak için kayıtlıyım ama okula pek gitmiyorum, Almanca kursu görüyorum. Türk vatandaşı olarak ABD vizesi için Almanya'dan başvuruda bulunmayı düşünüyorum. Turist vizesine başvururken ne kadar para göstermem gerekiyor?

3 Yanıt
0

Selam, Almanya'da yaşıyorken ABD vizesine başvurabilirsin, sorun olmaz. Turist vizesi için ne kadar para göstermen gerektiği biraz kişisel. Seyahat masraflarını (uçak, otel, yeme-içme) karşılayacak kadar paran olduğunu göstermen yeterli olacaktır. Bence banka hesabında 5-6 bin Euro civarı bir para göstermen iyi olur. Başvururken güncel banka hesap dökümünü ve diğer gelir belgelerini de eklemeyi unutma. Başarılar dilerim!

0

Amerika vizesi için Almanya'dan başvuru yapmayı düşünüyorsan, bence hem almanca kursundaki öğretmenlerin hem de ABD vize yetkilisinin hoşuna gidebilecek bir sebep göstermen gerek. Öğrenci vizesi için başvurduğun süreçte okula gitmiyor olmana rağmen Almanca dersini iyi takip etmen çok önemli bir nokta. Vize başvurusu için gerekli miktarda paranın olması da kritik. Ne kadar para göstermeniz gerektiğini tam olarak söyleyemiyorum ne yazık ki, bu durum size özeldir ve her vize için değişebiliyor. En doğrusu ABD Konsolosluğu'nun web sitesini kontrol etmen ve talimatlara göre hareket etmen. İyi şanslar!

0

Pardon ama soruyu tam olarak anlayamadım. Almanya'da öğrenci misiniz? Veya Almanya'da master yapıyorsunuz, ama ABD'ye turist vizesi için mi başvuruyorsunuz? Lütfen sorunuzu biraz daha açabilir misiniz?

Scroll to Top