Bildirimler
Tümünü temizle

ABD Vizesi, Soyadı Değişikliği ve Evlilik Cüzdanı

1 Gönderiler
4 Üyeler
1 Reactions
29 Görüntüleme
0
Konu başlatıcı

ABD vizesi için 10 yıllık vizem vardı, hala 5 yıl geçerli. Evlendim ve soyadımı değiştirdim. Evlilik cüzdanıyla seyahat etsem vizede sorun yaşar mıyım?

3 Yanıt
0

Merhaba! Evet, tarih biraz farklı olsa da, konu aynı. Evlilik cüzdanıyla seyahat etmenin vizede sorun oluşturma ihtimali yüksek . Pasaport soyadınız ile cüzdan soyadı farklı, ABD konsolosluğu bunu mutlaka kontrol eder ve uyuşmazlık çıkartabilir. Daha öncesinde, [örnek vaka ile bilgiler ilgili olduğu durumlarda, konuyu uzatmayalım]. Doğrudan yeni pasaportunuzu ve evlilik cüzdanınızı getirmeniz doğru. İyi şanslar!

0

Merhaba, tebrikler! Soyadı değişikliği nedeniyle eski vizenle seyahat etmen sorun olabilir. Vizedeki isimle pasaporttaki ismin aynı olması gerekiyor. En iyisi, yeni soyadınla güncel bir vize başvurusu yapman olacaktır. Böylece seyahatinde herhangi bir problem yaşamazsın. Şimdiden iyi yolculuklar!

0

Evlilik cüzdanıyla seyahat edebilirsiniz, ancak pasaportunuzdaki eski soyadınızla vize arasında ki uyuşmazlığın vize reddi ile sonuçlanma riskini göz önünde bulundurmalısınız. Konsolosluğa bilgi vermeniz ve varsa, evlilik cüzdanınızın bir kopyasının da vize başvurusuna eklenmesini öneriyorum.

Scroll to Top